Expeditie medewerker

Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever, omgeving Emmeloord, zijn we op zoek naar een expeditie medewerker in het metaal. Op de expeditieafdeling worden materialen afgevoerd en klaargemaakt voor verzending (verzamelen, verpakken, identificeren en verzendklaar maken). De aanwezige trailers dienen in- en uitgereden te worden en te worden voor geladen. Als expeditie medewerker dien je zelfstandig en in samenwerking met anderen de administratie af te handelen rond alle orders en uitgaande goederen. Administratief controleren van orders op compleetheid en bijsturen waar nodig en zorg dragen voor het juist en compleet laden van vrachten behoort ook tot je werkzaamheden. Je zorgt voor de afvoer van restmaterialen, pallets, emballage en afvalstromen. Je houdt het buitenterrein en de productiehallen opgeruimd en bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid op de werkplek(ken).

Het is een uitdagende en afwisselende functie voor 38 uur per week. Er wordt gewerkt in verschoven uren.

Profiel

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een afgerond VMBO diploma Logistiek
  • Minimaal 1 jaar expeditie ervaring
  • Geldig hef- en reachtruckcertificaat
  • Geldig bovenloopkraan en terminal trekker certificaat
  • Stressbestendig, nauwkeurig en inventief
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen functioneren

Ben jij degene die we zoeken?

Solliciteer dan nu via info@dewolffwerkt.nl of bel naar 0513 – 745 175

  • Locatie: Emmeloord
  • Functie: Expeditiemedewerker
  • Salaris: 2000 – 2300