Project Werkvoorbereider

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Project Werkvoorbereider (vaste baan). Omgeving Sint Nicolaasga. Als Project Werkvoorbereider ben je actief betrokken bij renovatieprojecten van “A tot Z” op het gebied van vaste- en beweegbare bruggen, sluizen en andere voorkomende bewegingswerken, installaties of constructies. Je biedt hierbij ondersteuning bij zowel de voorbereidende, uitvoerende als de afrondende fase als rechterhand van de Project Manager(s). De kwaliteit van het werk en een tevreden opdrachtgever staan hierbij centraal. Tijdens het verwerven en voorbereiden van projecten bestaan jouw verantwoordelijkheden uit het assisteren van de Project Manager bij het opstellen van begrotingen, werkplannen, voorbereiden van de uitvoering en het samenstellen van een opleverdossier. Tevens onderhoud je de contacten met leveranciers en nevenaannemers over de voortgang van het project en verzorgt (mede) de planning. Je rapporteert op kwalitatieve wijze aan de Project Manager met betrekking tot de voortgang van het project. En denkt mee over mogelijke bijsturing/ optimaliseren van het project(proces). Met name in de uitvoeringsfase verricht je ook activiteiten op de bouwlocatie.

Profiel

Wat vragen wij van jou:

 • Je bezit minimaal HBO werk- en denkniveau (Werktuigbouwkunde)
 • Je brengt ervaring mee in een soortgelijke functie
 • Als het aankomt op communicatie en organisatie, moeten we bij jou zijn
 • Systems Engineering kent voor jou geen geheim
 • Als je ervaring hebt op ons vakgebied, bruggen, sluizen, bewegend staal, dan is dan is dat helemaal mooi meegenomen
 • Je bent van nature een teamspeler die aanpakt en oplossingsgericht te werk gaat
 • Je gaat proactief te werk, voordat het gevraagd wordt, heb jij het al geregeld
 • Naast perfecte beheersing van de Nederlandse taal, beheers je het Engels ook prima
 • Rijbewijs B heb je in de pocket

Is deze vacature je op het lijf geschreven? Solliciteer dan nu via info@dewolffwerkt.nl of bel naar 0513 – 745 175 .

 • Locatie:
  Regio Sint Nicolaasga
 • Functie: Project Werkvoorbereider