Commercieel Medewerker Binnendienst Lemmer 32 -26 uur

Voor een opdrachtgever in Lemmer zoeken wij een ondernemende en resultaatgerichte commerciële binnendienstmedewerker. Als commerciële medewerker binnendienst vervul je een veelzijdige B2B salesfunctie. In deze functie sta je bestaande en nieuwe klanten telefonisch en schriftelijk te woord. Je bent de spil in het hele (after)salesproces. Je werkt nauw samen met je collega’s van de afdeling sales en wordt ook nog eens ondersteund door online marketeers en contentmanagers, maar er wordt net zo goed een grote zelfstandigheid en veel verantwoordelijkheidsgevoel van je verwacht.

Onze opdrachtgever is een internationaal media- en marketingbureau. Klanten van onze opdrachtgever kunnen mediacampagnes boeken. Met jouw expertise, ondersteuning en service help je zowel bestaande als nieuwe internationale relaties aan meer bekendheid. Je komt te werken in een dynamisch en leergierig team.

Kortom, als jij sales het leukste vindt om te doen en jij een echte doorzetter bent, je ervaring hebt opgedaan binnen een sales- en online marketing functie, je proactief bent ingesteld, altijd op zoek naar kansen in de markt en je hand niet omdraait voor acquisitie. Je ook nog eens MBO/HBO werk- en denkniveau hebt, gestructureerd en zelfstandig kunt werken en vloeiend Engels schrijft en spreekt, dan zoeken wij jou!

Interesse bel dan naar 0513745175 .

  • Locatie:
    Regio Lemmer
  • Functie:

    Commercieel Medewerker Binnendienst 32 – 36 uur

  • Salaris: 2300 – 2800