Groenmedewerker

Voor een opdrachtgever uit Friesland zijn wij op zoek naar een groenmedewerker.

Een Medewerker Groenvoorziening houdt zich bezig met het aanplanten en onderhouden van groen, zoals bermen, tuinen, parken, plantsoenen, grasvelden, bossen en natuurterreinen.  Een Medewerker Groenvoorziening houdt het groen onkruidvrij door bijvoorbeeld plantsoenen te schoffelen of er vergif te spuiten, hij snoeit bomen en struiken en maait het gras aan de kant van de weg. Ook legt een Medewerker Groenvoorziening graszoden aan, evenals paden, planten, bomen en vijvers. Om het groen zo mooi mogelijk te houden, wordt ongedierte bestreden. Bovendien zorgt een Medewerker Groenvoorziening voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van de grond.

Werkzaamheden:

Kippen, snoeien, maaien, schoffelen, meehelpen met aanleggen van tuinen etc.

Functie eisen:

  • Gemotiveerd en betrouwbaar
  • Rijbewijs B + auto
  • Ervaring is geen eis
  • Locatie:
    Regio Friesland
  • Functie:
    Groenmedewerker
  • Salaris: