Junior Monteur Kunststofkozijnen

Voor een opdrachtgever die zowel gevestigd is in Sint Nicolaasga als Wolvega zijn wij op zoek naar een junior monteur kunststofkozijnen. Als junior monteur ben je samen met een collega onderweg. De werkzaamheden bestaan uit het plaatsen en vervangen van kunststofkozijnen. Het werk wordt je in de praktijk geleerd. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior monteur kunststof kozijnen, die past in deze rol. Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact met ons op.

Functie eisen

  • Flexibel
  • Representatief
  • Technisch inzicht/ infinitief

Wat hebben wij te bieden:

Bij goed functioneren gaat het om werk voor langere tijd.

  • Locatie:
    Regio Joure
  • Functie:
    Junior Monteur Kunststofkozijnen
  • Salaris: 1800 – 2200