Hulp Service Monteur

Voor een opdrachtgever in de regio Heerenveen zijn we op zoek naar een hulp service monteur welke regionaal (regio’s Noord, Midden en Zuid) werkzaam zullen zijn in Nederland binnen onze servicemontageteams. Het betreft een verantwoordelijke, avontuurlijke en uitdagende functie waarbij eigen inzicht, creativiteit en geen 9 tot 5-mentaliteit worden verwacht.

Voor deze functie beschikt u over enige montage-ervaring bij voorkeur in de gevelbranche (pre) Tevens bent u in het bezit van een rijbewijs en het diploma basisveiligheid, zoniet dan bent u bereid dit te behalen. Daarnaast beschikt u over verantwoordelijkheidsgevoel, technisch inzicht, oplossingsgerichtheid, servicegerichtheid en heeft u geen hoogtevrees en bent u voorzien van een positieve, fanatieke en enthousiaste instelling. Ook kunt u uitstekend in teamverband functioneren.

  • Locatie:
    Regio Heerenveen
  • Functie:
    Hulp service monteur
  • Salaris: