Software Engineer

Functieomschrijving:

In de functie van Software Engineer ontwikkel je software voor biogasinstallaties en aanverwante apparatuur. Je bent binnen onze organisatie werkzaam binnen multidisciplinair team dat zich bezig houdt met het ontwerpen, beheren en exploiteren van biogasinstallaties. Je bent binnen onze eigen organisatie de enige software engineer en werkt nauw samen met onze installateur, bedrijfsleiders en de externe automatiseerder die je ook technisch zal ondersteunen.

Je bent bij nieuwe projecten betrokken vanaf het functioneel ontwerp tot aan de oplevering. Voor bestaande installaties ga je samen met de bedrijfsleider bezig met het bedenken en realiseren van softwarematige oplossingen om onze processen beter, veiliger en efficiënter te laten verlopen. Voor deze functie kom je vast bij de opdrachtgever in dienst. Jij staat bij hen centraal in de organisatie en werkt zowel op ons kantoor in Sint Nicolaasga, als op onze verschillende productielocaties.

Functie eisen:

 • MBO/HBO Elektrotechniek of Industriële Automatisering
 • Affiniteit met procestechniek en/of machinebouw
 • De ambitie om meer kennis op te doen op het gebied van PLC / SCADA-systemen zoals Siemens S7 (1500)
 • Leergierig en ambitieus
 • Beheersing van de Nederlands en Engelse taal
 • Ervaring als zelfstandig software engineer is een pre

Wat bieden we:

 • Goed salaris, passend naar ervaring met goede sec. arbeidsvoorwaarden
 • Veel fleximbiliteit en zelfstandigheid
 • Landbouw CAO
 • Mogelijkheden om cursussen te volgen en verder te ontwikkelen
 • Locatie:
  Regio Sint Nicolaasga
 • Functie:
  Software Engineer
 • Salaris: