Service Monteur CV Ketels

Voor een klant in regio Heerenveen zijn wij opzoek naar een Service Monteur. Ze zoeken een enthousiaste, gedreven en klantvriendelijke werknemer die zich bezig houdt met het onderhouden en oplossen van storingen aan Cv-ketels en/of installaties op het gebied van verwarming en warmwater. Je bent iemand die in oplossingen denkt dit doe je samen met je collega’s. Je gaat op pad in een bedrijfsauto die is voorzien van moderne en benodigde gereedschap en meetapparatuur. Je krijg je opdrachten binnen op je tablet waar je ook meteen de administratieve handelingen kunt verwerken. Het gaat om een vaste baan waarbij je rechtstreeks in dienst komt van onze opdrachtgever. Deze baan is voor 32-40 uur.

Functie eisen:

 • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding (of sluit binnenkort de opleiding af)
 • Ervaring in een soortgelijke functie
 • In bezit van rijbewijs B

Wat bieden we:

 • Werk voor langere tijd
 • Fulltime baan
 • Locatie:
  Regio Heerenveen
 • Functie:
  Service Monteur CV Ketels
 • Salaris: