Allround stoffeerder

Voor onze opdrachtgever in Drachten zijn wij per direct op zoek naar een allround stoffeerder. Werkzaamheden in deze functie zullen o.a. zijn: het installeren en monteren van raambekleding, binnen- en buiten zonwering en harde en zachte vloeren. Bij dit bedrijf staat kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap hoog in het vaandel. Om dit te kunnen waarborgen zoeken wij kandidaten die gemotiveerd en betrokken zijn en die passie hebben voor het vak stofferen.

Functie eisen:

 • Je hebt gerelateerde werkervaring
 • Je bent in het bezit van je rijbewijs B
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je weet van aanpakken
 • Je bent klantvriendelijk, enthousiast en je hebt oog voor kwaliteit

Wat bieden wij jou:

 • Een marktconform salaris
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Een leuke en uitdagende functie voor langere tijd
 • Locatie:

  Drachten

 • Functie:
  Allround stoffeerder
 • Salaris: