Assistent Accountant

Voor onze opdrachtgever zoeken wij per direct een Assistent Accountant. Het gaat om een vaste baan waarbij je rechtstreeks op contract komt van onze opdrachtgever.

Als assistent accountant zorg je samen met je collega’s dat de klanten op tijd inzicht krijgen in de juiste cijfers. Je werkzaamheden zijn afwisselend, denk hierbij aan; btw-aangifte, aangifte inkomsten- en vennootschapsbelasting, jaarrekening samenstellen en contact met de klant. De assistent accountant en de relatiebeheerder zijn samen de contactpersoon voor de klant/onderneming.

Functie eisen;

Wij zijn op zoek naar iemand met HBO werk- en denkniveau die analytisch en klantgericht is.
Het liefst iemand met een aantal jaar ervaring bij een accountantskantoor/ administratiekantoor. Mocht je geen ervaring hebben maar wel een HBO diploma richting Accountancy /Bedrijfseconomie ook dan word je uitgenodigd om te solliciteren.

De functie is voor minimaal 24 uur in de week. Mocht iemand graag 32-40 uur willen werken dan is dit ook zeker mogelijk.

Wat maakt het de moeite waard?

Bij onze opdrachtgever geven ze je veel vrijheid. Ze zijn nieuwsgierig en leergierig en staan open voor nieuwe kennis en bijbehorende kansen. Dat doe je niet alleen, maar in een ervaren en energiek team van gedreven professionals.

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever is een accountantsorganisatie met twee kantoren (Lemmer en Leeuwarden) met circa 26 collega’s, waaronder 3 accountants, twee fiscalisten en een eigen loonafdeling. Alle kennis binnen één organisatie, waarbij de focus ligt op kwaliteit leveren. Ze zijn vooral actief voor de MKB-ondernemer. Het is een platte organisatie waardoor de lijnen kort zijn en je veel ruimte krijgt voor je eigen ideeën. De sfeer is informeel, we zijn echt elkaars collega’s, we werken als team voor onze klanten.