Planner/ calculator

Als planner/calculator zul je deel uitmaken van een team om samen (deel)projecten binnen de volle breedte van het werkveld succesvol te realiseren. Je werkt samen met de huidige planner voor verschillende opdrachtgevers aan interessante projecten en bent naast jouw kantoorwerkzaamheden (80%) evt. ook op pad om jouw klanten en projecten te bezoeken (20%) wat jouw werk afwisselend en inspirerend maakt. Geen dag is hetzelfde!
Daarnaast ga je relevante aanbestedingen van overheden/gemeentes beoordelen en daarvoor de inschrijving regelen van a-z.

In deze functie ben je direct betrokken bij het gehele project. Hierbij ben je het aanspreekpunt voor de projecten. Je zorgt hierbij voor de juiste voorbereiding en projectplanning waarbij je dit proces continu bewaakt. Hierbij stuur je ook op een goede samenwerking met jouw directe collega’s als de planning en uitvoering.

Functie-eisen

Mbo werk en denk niveau
Je bent leergierig en hebt de ambitie om te groeien in jouw functie;
Je hebt commercieel inzicht en bent communicatief vaardig/ klantgericht;
Je beschikt over een enthousiaste en flexibele instelling;
Je bent praktisch en initiatiefrijk;
Je bent in het bezit van rijbewijs B (rijbewijs C is een pré)
Je beschikt over goede planningsvaardigheden
Je beschikt over ervaring in de rioolbranche (pré)
Wij bieden

Wij bieden een zeer afwisselende functie met een resultaatgerichte werksfeer binnen een gedreven team waarin vertrouwen de basis vormt.