Technische Operator

Als Technische Operator ben je eindverantwoordelijke voor het juist functioneren van de machines zodat de kwalitatieve en kwantitatieve productienormen worden behaald.

Je zorgt voor een tijdig ombouwen van de machines, het finetunen en het verhelpen van de eerstelijns (technische) storingen van de verschillende machines. Daarnaast zijn er per ompaklijn printers, checkwegers en metaaldetectoren waarvoor de Technische operator ompak samen met de ompakcoördinatoren verantwoordelijk voor is. Je draagt verbetervoorstellen aan met betrekking tot de machines om zoveel mogelijk stilstand & storingen te voorkomen. Verder werk je mee aan de ompaklijnen.

Heb je interesse en heb je een technische achtergrond dan komen we graag met jou in contact. Het gaat om een baan voor langere tijd met kans op vast dienstverband. Het zijn voornamelijk dagdiensten en soms 2 ploegendiensten.

Bij vragen bel naar 0513745175 of stuur je cv.