Machinebediende

Voor een opdrachtgever in Sint Nicolaasga zijn wij op zoek naar een machinebediende.

Productiewerk is jou niet onbekend. Je werkt graag met je handen, houdt van drukte en afwisseling en vindt het leuk om de operator te ondersteunen bij het bewaken en bijsturen van processen. Je vult grondstoffen en verpakkingsmateriaal aan en pakt consumptie ijs in.

Wil je verder groeien, dan kan dat. Als je laat zien wat je kunt, zijn er mogelijkheden om door te groeien naar operator of mixbereider. Misschien ligt jouw interesse wel bij onze geautomatiseerde inpaklijnen en ontwikkel je je tot EOL operator! Wil je gewoon lekker machinebediende blijven, dan kan dat ook, want we hebben altijd goede, enthousiaste en betrokken machinebedienden nodig.

Je collega’s zijn nuchtere, gezellige mensen die je graag in hun midden verwelkomen en je van alles willen leren. Je leidinggevende staat je met raad en daad bij en geeft je alle kans om de ervaring op te doen die je nodig hebt.

We bieden een startsalaris van € 13,30 bruto incl. toeslagen, een goede reiskostenvergoeding en een eindejaarbonus.