Telefoniste/ receptioniste

Wij zoeken een fulltime Telefoniste / Receptioniste.  Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze telefonische contacten, en zorgt ervoor dat je hun vragen en opmerkingen netjes afhandelt en de klanten naar de juiste afdeling doorverbindt. Je ontvangt bezoekers en zorgt ervoor dat zij zich direct welkom voelen. Bij besprekingen zorg jij voor koffie en thee. Daarnaast verricht je ook lichte administratieve werkzaamheden. Kortom een leuke uitdagende en afwisselende baan.

Wie zoeken wij?
Een collega met een enthousiaste en servicegerichte manier van werken. Dit neem je mee:

  • Minimaal mbo niveau;
  • Goede computervaardigheden (MS Office);
  • Goede communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Zakelijke en klantvriendelijke instelling;
  • Representatief voorkomen;
  • Oplossingsgericht en stressbestendig;
  • Flexibele instelling.