(junior) Laboratorium medewerker

Voor een relatie zijn wij op zoek naar een (junior) Laboratorium medewerker.

Ter versterking van het quality control team zijn ze op zoek naar een (junior) allround Analist. Heb jij een laboratorium achtergrond en wil jij jezelf graag verder ontwikkelen als (junior) allround Analist dan is deze vacature wat voor jou.

In deze functie verricht je analyses op grondstoffen, tussen- en eindproducten en reststromen conform de geldende voorschriften en zorg je voor een correcte registratie van de analyseresultaten. Daarbij signaleer en behandel je de afwijkingen uit analyseresultaten. Je bent verantwoordelijk voor de vrijgaves, en je onderneemt passende actie bij blokkades. Zo zet je bijvoorbeeld acties uit voor (her)onderzoek, rapporteert in het klachtensysteem, en je houdt de betrokkenen op de hoogte. Ook loop je verschillende controle rondes om de kwaliteit te borgen. Daarnaast werk je aan verbetervoorstellen en voer je projecten uit. Hierbij kan je denken aan het opzetten en uitvoeren van kalibratie- en onderhoudsprogramma’s voor laboratoriumapparatuur, het opstellen van richtlijnen voor het onderhouden en opzetten van ijklijnen en het onderhouden van werkinstructies en trainen van collega analisten in de werkwijzen. Zo draag je bij aan continu verbeteren zowel binnen de afdeling QC als organisatie breed.

Wie ben jij?
– Kan je zelfstandig en gestructureerd werken?
– Ben jij oplossingsgericht en kan je gestructureerd werken?
– Werk je graag in een team?
Heb jij:
– Bij voorkeur een afgeronde laboratoriumopleiding minimaal MBO 3 niveau
– Kennis van ISO, FSSC, HACCP- richtlijnen
– Ervaring in een QC omgeving waarin werkzaamheden als analyseren, rapporteren en conclusies trekken centraal staat
– Kennis van verbetermethodes en vaardigheid m.b.t. overbrengen informatie

Salaris conform Zuivel CAO, €15,20 bruto per uur

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande vacature? Reageer dan snel via de mail, 0513-745175 of via de WhatsApp op 06-30346030

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Salaris: €15,00 per uur