Junior Accountmanager Zwolle/ Apeldoorn

Voor een opdrachtgever uit regio Zwolle zijn wij op zoek naar een Accountmanager

Functieomschrijving

Je wordt verantwoordelijk voor het beheer en uitbouwen van ons klantportfolio in de regio Apeldoorn/ Zwolle. Jij wordt dan ook het nieuwe gezicht en gaat in deze functie een netwerk opbouwen met o.a. groothandels, architecten en projectverlichters. Je bent als geen ander in staat om de toegevoegde waarde over te brengen en de vertaalslag te maken tussen de wensen van de klant en het aanbod.

De rol van accountmanager is dan ook om behoud en groei na te streven met behoud van een gezonde marge. Je bouwt doelgericht aan langdurige klantrelaties en biedt jouw klanten deskundig advies. Je presenteert het bedrijf en de inhoud van het aanbod vakkundig tijdens klantenbezoeken, dealerdagen en/of webinars. Je ondersteunt bij het maken van marketingacties, account- en verkoopplannen en het verder ontwikkelen van onze organisatie. Je ondersteunt onze klanten met raad en daad. Daarnaast zorg je ervoor dat je onze organisatie voedt met marktkennis en input ten behoeve van productontwikkeling.

Binnen het eerste jaar heb jij volledig grip op jouw rayon en heb je een uitstekende basis om de komende jaren de potentie van het gebied optimaal verder uit te bouwen.

Functie-eisen

· Affiniteit met en/of enige kennis van licht en elektrotechniek.
· Het vermogen en de wens om in een hoog tempo te werken
· Sterke organisatorische en time managementvaardigheden
· Een ‘hands-on mentaliteit’ en weet van doorpakken en afronden
· HBO werk- en denk niveau
· Uitstekende taalvaardigheden in zowel Nederlands als Engels
· Een energieke en ondernemende professional met ambitie.

Wat we bieden

Een uitstekend salaris en goede secundaire voorwaarden:
– Auto incl. tankkaart;
– GSM en laptop;
– persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;
– en veel meer….

Nog veel belangrijker, een prachtig no nonsense bedrijf met een ambitieus en gedreven team van professionele en loyale collega’s. Kortom absoluut een uitdagende, commerciële en verantwoordelijke functie.

Interesse en/of vragen bel naar 0513745175 of stuur je cv. We zijn ook bereikbaar via de Whatsapp 0630346030 .