Stagiair(e) bij De Wolff Werkt B.V.

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waar genoeg ruimte is om jezelf te ontwikkelen? Dan ben je bij De Wolff Werkt op het juiste adres!

Werkzaamheden kunnen zeer divers zijn en is afhankelijk van waar je goed in bent en wat je graag wilt uitvoeren/ ontwikkelen. Werkzaamheden zijn o.a.: telefoonaanname, mails verwerken, intakes voeren met kandidaten, vacatures schrijven/ plaatsen, marketing acties bedenken en uitvoeren, administratieve ondersteuning, cv’s opstellen, acquisitie, werven en matchen van kandidaten, bijkomende administratieve werkzaamheden etc. Werkzaamheden en invulling van de opdracht voor je opleiding zijn in overleg.

Wat wij jou bieden:
Een afwisselende stage met een passende stagevergoeding Veel vrijheid m.b.t. werktijden, werkzaamheden, eigen inbreng omtrent opdrachten. Een leuke en leerzame stageplek.

 

Interesse en/of vragen bel of whatsapp naar 0630346030 / 0513745715 .