Allround productiemedewerker/operator

Voor een opdrachtgever uit Sint Nicolaasga zijn wij opzoek naar handige medewerker. Als Technische Operator ben je eindverantwoordelijke voor het juist functioneren van de machines zodat de kwalitatieve en kwantitatieve productienormen worden behaald.

Je zorgt voor een tijdig ombouwen van de machines, het finetunen en het verhelpen van de eerstelijns (technische) storingen van de verschillende machines. Daarnaast zijn er per ompaklijn printers, checkwegers en metaaldetectoren waarvoor de technische operator ompak samen met de ompakcoördinatoren verantwoordelijk voor is. Je draagt verbetervoorstellen aan met betrekking tot de machines om zoveel mogelijk stilstand & storingen te voorkomen. Verder werk je mee aan de ompaklijnen.

Ben je niet technisch, maar lijkt je dit een leuke vacature? Ben jij een gemotiveerde medewerker en leer je snel? Solliciteren mag.

Bij vragen bel naar 0513745175 of app naar 06-30346030.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd.

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Salaris: €14,00 per uur