Marketing Communicatie Medewerk(st)er

Heb jij een brede interesse in marketing en communicatie en gaat je hart sneller kloppen van het creëren van sterke content? Dat komt goed uit! Onze afdeling Marketing & Communications is namelijk op zoek naar versterking voor het bedrijfsonderdeel bouwlogistiek. Een leuke, veelzijdige baan voor een zelfstandige communicatieprofessional die van aanpakken weet.

Je werkt deels bij je collega’s op kantoor in Lelystad en deels vanuit Eastermar en/ of Horst. Je bepaalt zelf wat je standplaats wordt. Gedeeltelijk thuiswerken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Wat gat je doen?

Als marketing- en communicatiemedewerker breng jij de communicatie van onze bouwlogistiek naar een hoger plan. In deze nieuwe functie heb je veel (creatieve) vrijheid (én verantwoordelijkheid) om een passend communicatieplan te ontwikkelen en uit te voeren. Hiervoor neem je initiatief om in- en extern de nodige input op te halen en stemt deze af met de business en je collega’s om tot een goed resultaat te komen.

Je gaat aan de slag met de branding van onze bouwlogistiek. Samen met ons brand communicatiebureau ontwikkel je campagnes om de naamsbekendheid te vergroten en het merk te versterken. Je voert de nieuwe huisstijl door en ontwikkelt middelen zoals een bedrijfspresentatie en brochure. De website en socialmediakanalen worden door jou beheerd en geprofessionaliseerd, je zorgt voor treffende content. Je gaat een personeelsmagazine opzetten en geeft hier invulling aan. Ook zorg je voor het plaatsen van berichten op ons digitale medewerkersplatform. Daarbij weet je collega’s te motiveren om input te leveren.

Een van de communicatiespeerpunten in de komende jaren is de employer branding; je weet de divisie bouwlogistiek als werkgever goed op de kaart te zetten. Je schrijft aansprekende vacatureteksten en zet deze uit via verschillende kanalen om de juiste doelgroep te bereiken. Verder schrijf je persberichten, regel je foto- & videomateriaal, organiseer je evenementen en bedenk je creatieve attenties voor feestdagen.

Op marketinggebied faciliteer je de bouwlogistiek in de verdere groei, met name in Duitsland. Je denkt mee met de directie over kansen in de markt en onderzoekt de markt in Duitsland.

Je twee marketing- en communicatiecollega’s werken vanuit onze vestiging in Lelystad, direct aan de A6. De vestigingen van Bouwlogistiek bevinden zich respectievelijk in Eastermar en Horst. In deze functie is het natuurlijk belangrijk om feeling te houden met de business. Je hebt dan ook een flexibele werkplek en werkt deels bij je collega’s op kantoor in Lelystad en deels vanuit Eastermar en/of Horst. Je beschikt over veel vrijheid om je werkdagen in te delen en kiest je eigen standplaats.

Wie ben jij?

Je houdt van aanpakken, bent zelfstandig en neemt initiatief. Al is de werkomgeving nog zo dynamisch, jij behoudt gemakkelijk het overzicht, werkt zorgvuldig en resultaatgericht en kunt snel schakelen. Je hart gaat sneller kloppen van het creëren van sterke content. Daarnaast vind je het leuk om op strategisch niveau mee te denken. Je hebt een brede interesse in marketing en communicatie. Aanvullend voldoe je aan de volgende punten:

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in de richting van marketing / communicatie.
 • Je hebt al ervaring met online marketing en het ontwikkelen van communicatiemiddelen.
 • Duitsland is een belangrijke markt, je bent dan ook vaardig in het communiceren in het Duits. Ook beheers je het Engels goed.
 • Je vindt het geen probleem om te reizen tussen de verschillende locaties.

Wat bieden wij jou?

 • Een leuke, afwisselende en zelfstandige functie waarin je veel vrijheid hebt en ruimte om je te ontwikkelen.
 • De mogelijkheid om parttime (32 uur) te werken of fulltime (40 uur).
 • Een marktconform salaris, inschaling volgens de cao Beroepsgoederenvervoer en 8% vakantiegeld.
 • Minimaal 24 vakantiedagen + 3,5 dag ATV op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een goede pensioenregeling bij het pensioenfonds vervoer.
 • De mogelijkheid tot collectiviteitskorting bij 3 grote zorgverzekeraars.
 • Een langdurige samenwerking.
 • Een leuk, klein team en een dynamische werkomgeving

Het gaat om een baan waarbij je rechtstreeks op contract komt van onze opdrachtgever.
Heb je interesse stuur dan je cv of neem contact met ons op telnr 0513745175 of via de whatsapp 0630346030 .

 • Locatie:
  Joure/ Eastermar/ Lelystad/ Horst
 • Functie:
  Marketing Communicatie Medewerker
 • Salaris:

  2500 – 3500