Administratief Medewerk(st)er/ Junior Assistent Accountant

Voor onze opdrachtgever zoeken wij per direct een Administratief Medewerk(st)er/ Junior Assistent Accountant. Het gaat om een vaste baan waarbij je rechtstreeks op contract komt van onze opdrachtgever.

Onze opdrachtgever is op zoek naar een allround medewerker, voornamelijk op het gebied van financiële administratie. Je takenpakket zal onder andere bestaan uit de volgende werkzaamheden:

 • Opzetten en verwerken van diverse administraties;
 • Ondersteuning geven aan klanten die zelf de administratie verwerken;
 • Verzorgen van btw-aangiften;
 • Het onderhouden van klantcontacten;
 • Voorbereiden van en assisteren bij rapportages.

De functie is voor minimaal 20 uur in de week. Mocht iemand graag 32-40 uur willen werken dan is dit ook zeker mogelijk. Ook is de opdrachtgever flexibel m.b.t. werkplek/ werktijden, zo is deeltijd thuiswerken een optie. De werkgever heeft vaste werkplekken in zuid en noord Friesland en flexibele werkplekken in midden en oost Friesland. Waardoor er altijd wel een locatie in de buurt is om te werken. Vaste standplaats waar je wel minimaal 1x in de week wordt verwacht is Leeuwarden.

Wat maakt het de moeite waard?
Bij onze opdrachtgever geven ze je veel vrijheid. Ze zijn nieuwsgierig en leergierig en staan open voor nieuwe kennis en bijbehorende kansen. Dat doe je niet alleen, maar in een ervaren en energiek team van gedreven professionals.

Waar kom je te werken?
Onze opdrachtgever is een accountantsorganisatie met twee kantoren met circa 26 collega’s, waaronder 4 accountants, twee fiscalisten en een eigen loonafdeling. Alle kennis binnen één organisatie, waarbij de focus ligt op de klant zo goed mogelijk te bedienen in een plezierige werkomgeving. Ze zijn vooral actief voor de MKB-ondernemer. Het is een platte organisatie waardoor de lijnen kort zijn en je veel ruimte krijgt voor je eigen ideeën. De sfeer is informeel, we zijn echt elkaars collega’s, we werken als team voor onze klanten.

De Werving & Selectie wordt uitgevoerd door De Wolff Werkt B.V. Je komt rechtstreeks op contract bij onze opdrachtgever. Heb je interesse en/of vragen bel dan naar 0513-745175. Contactpersoon voor deze vacature is Liesbeth de Wolff.

 • Locatie:
  Regio Leeuwarden
 • Functie:
  Administratief Medewerk(st)er/ Junior Assistent Accountant