Productiemedewerker

Vind jij het niet fijn om stil te zitten en stel je een goed teamverband op prijs? Kun jij daarnaast goed overweg met de heftruck? Dan is onze huidige vacature als productiemedewerker in de zuivelindustrie misschien wat voor jou. Als productiemedewerker ben jij namelijk de hele dag in beweging. Samen met je collega’s verzorg jij het productieproces. Als team streven jullie naar een mooi eindproduct, hierbij garandeer je de kwaliteit.

Als productiemedewerker vorm jij een essentiële rol in het productieproces. De werkzaamheden zullen variëren maar op een heftruck rijden zal zeker in het dagelijks takenpakket voorkomen. Veel voorkomende taken zijn het instellen van machines, heftruckwerk, de kwaliteit van de producten controleren en voorraden nalopen.

Flexibiliteit wordt op prijs gesteld aangezien er een mogelijkheid zal voorkomen dat je in de 5 ploegendienst terecht zal komen.

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer direct!

Voor vragen zijn wij bereikbaar op 0513-745175 of via de WhatsApp op 06-30346030.

  • Locatie:
    Regio Joure
  • Functie:
    Productiemedewerker