Filiaalleider Automotive

Ben jij een geboren leider met een passie voor techniek? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? En maak jij graag het verschil voor jouw klanten, collega’s en de maatschappij? Ga jij dit service center open en laten groeien? Lees dan snel verder, want misschien ben jij wel de leidinggevende Automotive waarnaar wij op zoek zijn.

Wie ben jij?

Je haalt energie uit het coördineren van jouw collega’s en neemt altijd jouw verantwoordelijkheid. Jij bent trots op je werk en dit straal je uit. Als hoofdmonteur, op deze nieuwe locatie, overtref je de verwachtingen van onze klanten. Je benut elke kans om jouw klanten enthousiast te maken. Jouw persoonlijke contact en technisch vakmanschap draagt direct bij aan een blijvende positieve indruk. Ook geef je het goede voorbeeld aan je collega’s in het service center. Je ondersteunt jouw collega’s in bijvoorbeeld vakmanschap en klantcontact. Daarnaast zorg je voor een goede logistiek, zodat je de verwachtingen van klanten op een kosten efficiënte manier overtreft.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt mbo werk- en denkniveau
 • Gevoel voor techniek, glaservaring is een pre
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B
 • Je woont in de buurt van ons Servicecenter in Bolsward
 • Je bent van maandag tot en met zaterdag beschikbaar en werkt ongeveer 1 keer per 3 weken op zaterdag

Hoe ga jij het verschil maken?

Jij verdeelt de opdrachten en taken over de servicemonteurs en coacht ze naar het beste resultaat. En heeft de werkverdeling bijsturen nodig? Dan pak jij dat meteen op. Ook ben je verantwoordelijk voor de digitale werkbon, waarmee je klant-, verzekerings-, auto- en ruitgegevens in ons systeem vastlegt. Het is belangrijk dat je gemakkelijk contacten legt en goed kunt communiceren. Jij bent namelijk het aanspreekpunt voor jouw collega’s in het Servicecenter. Ook heb je contact met veel verschillende afdelingen, zoals verificatie, planning, facturatie. Zo zorg je onder andere dat alle gegevens worden gecontroleerd en dat de beloofde uitvoering van de opdracht kan plaatsvinden. Met jouw prestatieverbeteraar en clustermanager stem je de processen en doelstellingen binnen het servicecenter af. Jij weet wat in Bolsward nodig is. Daarnaast draag je onder andere zorg voor de uitstraling van het Servicecenter, het onderhoud van de gereedschappen en het wagenpark en voorraadbeheer.

Hoe maken wij voor jou het verschil?

Kom jij bij Carglass werken? Dan kom je terecht in een professionele organisatie met een informele sfeer waar échte aandacht is voor jou als collega. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • 37 vrije dagen (24 vakantiedagen en 13 atv-dagen)
 • Een jaarlijkse winstdeling van 3%
 • Een duurzaam inzetbaarheidsbudget dat je kunt inzetten voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling
 • Korting op je sport abonnement
 • Een telefoon van de zaak
 • Een goede pensioenregeling

Wij vinden het belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt. Daarom kun jij je bij ons blijven ontwikkelen en doorgroeien naar andere functies binnen Carglass. Naast werk is er tijd voor fun, zoals teamuitjes, het Carglass Event en de jaarlijkse triatlon in Londen waar we ons samen inzetten voor de Carglass Foundation.

Over Carglass

Carglass is dé specialist in het repareren en vervangen van autoruiten en het verhelpen van kleine autoschade. Schade aan je auto of bestelbus? Ingeslagen zijruiten? Een sterretje in de voorruit? Een kapotte achterruit? Wij maken het allemaal! Onze mensen zijn echte vakmensen. Zij stoppen niet voordat onze klanten veilig de weg op gaan. De collega’s in het land worden geholpen door een grote groep experts in Son: serviceadviseurs die klanten (telefonisch) te woord staan en ondersteunende afdelingen die zorgen dat onze glasherstelspecialisten perfect hun werk kunnen doen.

Hoe nu verder?

Ben jij enthousiast en kan je niet wachten om het verschil te maken? Reageer dan snel! Eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met De Wolff Werkt.

Je komt rechtstreeks op contract bij de werkgever.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op 0513-745175 of via de WhatsApp op 06-30346030.

 • Locatie:
  Regio Bolsward
 • Functie:
  Filiaalleider Automotive
 • Salaris:

  €2300 – €3200