Productiemedewerker

Ben jij een echte doorzetter en werk je graag aan een mooi eindproduct van hout? Dan zijn wij opzoek naar jou. Voor een Opdrachtgever uit Heerenveen zijn wij op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie productiemedewerker. Je zult te komen werken in de houtindustrie en werkt met diverse machines. Je zult zorgen dat het hout er helemaal in orde uit komt te zien. Het hout moet gespoten, geolied en gelakt worden. Het is fysiek werk maar je zal geen hele zware voorwerpen hoeven te tillen.

Je zal te komen werken in een team met andere collega’s dus als je geen ervaring hebt, schroom dan niet om te solliciteren.  Je zal in de dagdienst komen te werken met vaste tijden, een werkdag zal 7:00 beginnen en 16:00 eindigen. Het is een baan die bedoeld is voor langere tijd met kans op een vast dienstverband.
Sta jij nou te springen om aan de bak te gaan in de houtindustrie als productiemedewerker? Solliciteer dan direct.

 

Wij zijn te bereiken op:

 

WhatsApp: 06 514 859 00

Telefoonnummer: 0513 745 175

Website: Dewolffwerkt.nl

  • Locatie:
    Regio Heerenveen
  • Functie:
    Productiemedewerker