poedercoater

Ben jij een gemotiveerd persoon en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging voor langere tijd? Voor een opdrachtgever uit Oosterzee zijn wij opzoek naar een medewerker poedercoat. De werkzaamheden zijn divers en je zult komen te werken in een team van in totaal 3 mensen. Het is dus van belang dat je goed kan communiceren. Het op en afhangen van metaal is onderdeel van de werkzaamheden en is fysiek zwaar werk. Het poeder coaten zelf zul je in een poedercoatcabine gaan uitvoeren. En wat het werk zo divers maakt is dat je ook nog een aantal logistieke werkzaamheden zult gaan doen. Klinkt dit goed in de oren en ben jij bereidt naar Oosterzee toe te reizen? Solliciteer dan direct.

 

Voor vragen zijn wij bereikbaar op 0513-745175 of via de WhatsApp op 06-30346030.

 

  • Locatie:
    Regio Oosterzee
  • Functie:
    Poedercoater