Voorbewerker

 

Ben jij een gemotiveerde vakman of zou je een vakman willen worden? Dan zoeken wij naar jou.

Voor een opdrachtgever uit Oosterzee zijn wij opzoek naar een medewerker afdeling voorbewerking. Dit houdt in dat we iemand zoeken die op deze afdeling het materiaal voorbewerkt voor verdere productie. De werkzaamheden zijn divers en zullen onder ander zagen, boren en ponsen bevatten. Ook zal er gewerkt worden bij de freesbank dus het is een pluspunt als je daar affiniteit mee hebt, Onze opdrachtgever is in staat je verder hierin op te leiden.  Zie jij dit nou zitten en ben je woonachtig in de omgeving van Oosterzee? Solliciteer dan direct.

 

Voor vragen zijn wij bereikbaar op 0513-745175 of via de WhatsApp op 06-30346030.

  • Locatie:
    Regio Oosterzee
  • Functie:
    Voorbewerker