Monteur Machinebouw

Voor een opdrachtgever in regio Lemmer zijn we op zoek naar assemblage monteur machinebouw. Het bedrijf waar je aan de slag gaat is een toeleverpartner voor de engineering en productie van metalen producten en complete machines.

Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de mechanische en/of elektrotechnische onderdelen van een deel of een complete machine. Dit doe je zelfstandig of in teamverband. De machines zijn voornamelijk mechanische, heb je echter al elektrotechnische bagage dan is dat meegenomen. Kortom een super veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheid voor een compleet machinebouw project.

Functie eisen:

Mbo-opleiding richting werktuigbouwkunde of vergelijkbare technische achtergrond;
Recente werkervaring in soortgelijke functie;
Technische tekeningen kunnen lezen.

Heb je interesse na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct!
Voor vragen zijn wij bereikbaar op 0513-745175 of via de WhatsApp op 06-30346030.