Assistent Productieleider

Ben jij proactief in je werk naar anderen en ook ijverig als je voor jezelf werkt?
Zet jij je graag in voor werkplezier van je collega’s en de ontwikkeling van een bedrijf?
Wordt je warm van zowel de handen uit de mouwen steken als vastbijten in computersystemen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Heerenveen zijn wij op zoek naar een proactieve medewerker die graag aan de slag wil als Assistent productieleider.

Wat bieden wij?

 • Salaris van €2.600 – €3.600 bruto per maand;
 • Mogelijkheden om door te groeien, bijvoorbeeld tot een leidinggevende functie;
 • Baan voor langere termijn met kans op een vast dienstverband;

Geloof jij er ook in dat cultuur en houding en gedrag bepalend zijn voor succes én werkplezier? Iedere twee weken biedt onze opdrachtgever een training waarin besproken wordt welke houding en gedrag zij nodig hebben om samen aan de merkwaarden te werken: Plezier, Anders, Samen, Winnen en Verantwoordelijk.

Onze opdrachtgever wil graag op zoek naar maatwerk in jou, bijpassend aan deze functie. Daarom stellen wij geen verwachtingen qua ervaring, opleiding en uren.

Wat ga je doen?

In de rol van Assistent Productieleider krijg je een belangrijke functie in een sterk groeiend bedrijf.
In de eerste fase van deze functie zal je je in de dagtaak focussen op de materiaalplanning. Door ons voorraadbeheer in de juiste banen te leiden bespaar je op onnodige uitgaven en verjaarde producten, voorkom je lege schappen en vergroot je het werkplezier van je collega’s in de Productie en Expeditie. Zo ga je bijvoorbeeld bezig met materiaaloverzichten, het tellen en controleren van de specifieke materialen, de boekingen van materialen, de beste bestelwijze voor alle materialen én de ontwikkeling van al deze werkprocessen. Daarnaast zal je ondersteunend aan de Productieleider bezig gaan met verbeterprocessen rondom de Productie. Denk aan het ontwikkelen van een spoedlijn en de verdere automatisering van onze voorbewerking. Hierin kan jouw potentie aan het licht komen voor het doorgroeien in deze functie.

Wat neem je mee?

 • Havo/hbo-denkniveau;

Spreekt deze functie jou aan? Wij komen graag in contact met jou!

Voor vragen zijn wij bereikbaar op 0513-7845175 of via WhatsApp op het nummer 06-30346030.

 • Locatie:
  Regio Heerenveen
 • Functie:
  Assistent Productieleider
 • Salaris:

  €2.600 – €3.600 bruto per maand