Assistent Accountant

Voor onze opdrachtgever zoeken wij per direct een assistent accountant. Het gaat om een vaste baan waarbij je rechtstreeks op contract komt van onze opdrachtgever. Als assistent accountant zorg je samen met je collega’s dat de klanten op tijd inzicht krijgen in de juiste cijfers.

Wat kunnen wij jou bieden?
– Rechtstreeks op contract bij opdrachtgever
– 25 vakantiedagen
– Reiskostenvergoeding
– € 3500 – € 4000 bruto per maand

Je werkzaamheden zijn afwisselend, denk hierbij aan; het maken van tussentijdse cijfers, jaarrekeningen, btw-aangifte, aangifte inkomsten- en vennootschapsbelasting en contact met de klant.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar iemand met MBO/ HBO werk- en denkniveau die analytisch en klantgericht is.
Het liefst iemand met een aantal jaar ervaring bij een accountantskantoor met B.V. structuren.
De functie is zowel parttime als fulltime beschikbaar van 24 – 40 uur.

Wat maakt het de moeite waard?
Bij onze opdrachtgever geven ze je veel vrijheid. Ze zijn nieuwsgierig en leergierig en staan open voor nieuwe kennis en bijbehorende kansen. Dat doe je niet alleen in, maar in een ervaren en energiek team van gedreven professionals. Waarbij er veel familie bedrijven klant zijn.

Waar kom je te werken?
De Vries & Partners is een accountantsorganisatie met meerdere vestigingen in Friesland met 5 partners. Met circa 26 collega’s, waaronder 4 accountants, 2 fiscalisten, 2 relatiebeheerders en een eigen loonafdeling. Alle kennis binnen één organisatie, waarbij de focus ligt op kwaliteit en advies leveren. Ze zijn vooral actief voor de MKB-ondernemer. Het is een platte organisatie waardoor de lijnen kort zijn en je veel ruimte krijgt voor je eigen ideeën. De sfeer is informeel, ze zijn echt elkaars collega’s en werken als team. De vacature is voor de vestiging in Leeuwarden, waarbij flexibel thuis of in Lemmer, Sneek of Kollum werken ook mogelijk is.

De Werving & Selectie wordt uitgevoerd door De Wolff Werkt B.V. Je komt rechtstreeks op contract bij onze opdrachtgever. Heb je interesse en/of vragen bel dan naar 0513745175 of mail naar info@dewolffwerkt.nl. Contactpersoon voor deze vacature is Liesbeth de Wolff.

  • Locatie:
    Friesland
  • Functie:
    Assistent Accountant
  • 3500 – 4000