Aankomend Operator

Heb jij interesse om het vak van operator te leren? Lees dan verder!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Joure zijn wij op zoek naar een aankomend operator. Je gaat aan de slag bij een ijsfabrikant die een kwalitatief ijsassortiment produceert voor diverse klanten binnen en buiten Europa. Met een team van 170 collega’s werken ze samen om het beste product te realiseren.

Als aankomend operator ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van één of meerdere productielijnen. Je bent op de werkvloer te vinden bij de productie machines en zorgt ervoor dat deze naar behoren blijven draaien. Overige werkzaamheden zijn:

  • Oplossen van kleine storingen in het proces;
  • Aanvullen van de benodigde materialen voor de machines;
  • Netjes houden van de werkplek;

Wij vinden het fijn als je al enige ervaring hebt in een productie omgeving. Daarnaast vindt je het geen probleem om te werken in de ploegendienst.

Het is een fulltimebaan voor langere tijd in de 5-ploegendienst. De werktijden zijn 2 dagen van 06:00 – 14:00, 2 dagen van 14:00 – 22:00, 2 dagen van 22:00 – 06:00 en daarna 4 dagen vrij. Je krijgt het rooster vroegtijdig, dus je weet tot het einde van het jaar wat je rooster is.

Heb jij interesse in deze vacature? Solliciteer direct! Voor vragen zijn wij bereikbaar op 0513-745175 of via de WhatsApp op 06-30346030.

 

  • Locatie:
    Regio Joure
  • Functie:
    Aankomend Operator