Logistiek Medewerker

Weet jij het overzicht te bewaren om productieorders tijdig en compleet gereed te krijgen voor verzending naar onze klanten? Dan is de functie van Expeditiemedewerker iets voor jou! Voor een klant in Joure zoeken wij per direct een Expeditiemedewerker.

Wij bieden:

 • Bruto maandloon € 2200 – 2800
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenopbouw
 • Vakantiedagen en vakantiegeld
 • Een leuke verantwoordelijke afwisselende baan

Je transporteert de pallets met de gesneden onderdelen naar de desbetreffende afdeling voor verdere bewerking (zetten, vervormen, profielbewerking, lassen). De orders worden aan het eind van de rit verzendklaar gemaakt en weggezet op de daarvoor bestemde locaties met behulp van een heftruck of zijlader. De vrachtwagens worden geladen voor transport. Daar waar nodig worden vrachtwagens met plaatmateriaal gelost. Je bent accuraat in het uitvoeren van lichte administratieve werkzaamheden, waaronder het invullen van checklijsten.

Kun je heftruck rijden, zelfstandig werken, prioriteiten stellen, het overzicht bewaren en ben je daarnaast ook nog eens stressbestendig, dan heb je een goede basis om aan de slag te gaan! Ervaring met de bovenloopkraan is een pre. Het betreft in principe een functie in dagdienst.

 • Locatie:
  Joure
 • Functie:
  Expeditiemedewerker
 • Salaris:
  2200 – 2800