Lasser/ Samensteller

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als lasser bij een bedrijf in regio Berlikum met een gemoedelijke werksfeer? Lees dan verder!

Wat bieden wij?
– Salaris €2.400 – €3.000 bruto per maand;
– Fulltime baan voor langere tijd;
– Mogelijkheden om een cursus te volgen;

Het bedrijf waar je voor aan de slag gaat maakt voorzetapparatuur voor heftrucks. In de productie wordt deels seriematig en deels projectmatig gewerkt. Onze opdrachtgever wil graag flexibel inspelen op de wensen van de klant.

Je krijgt een pallet met onderdelen van het product die je in elkaar moet zetten. Vanaf een tekening zet je deze onderdelen in elkaar. De frames hecht je aan elkaar vast en las je ook af. Je begint elke order weer opnieuw en daarom moet je dus goed kijken hoe het nu weer moet.

Voor dit werk zoeken wij een kandidaat die:
– Ervaring heeft met tekening lezen;
– Ervaring heeft met Mig/Mag lassen;
– Ervaring heeft met samenstellen van de onderdelen;

Laatste jaren is er geïnvesteerd in de lasafdeling, met nieuwe afzuiging en optimalisatie van de werkplekken. Voor het seriematige werk wordt er een lasrobot gebruikt, mocht je dit interessant vinden kan dit ook behoren tot je takenpakket.

Heb je interesse na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct! Voor vragen zijn wij bereikbaar op 0513-745175 of via de WhatsApp op 06-30346030.

  • Locatie:
    Regio Berlikum
  • Functie:
    Lasser/ Samensteller
  • Salaris:
    € 2400 – € 3000 bruto per maand