Maaimachinist

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in het groen? Lees dan verder!

Voor een opdrachtgever uit Burgum zijn wij op zoek naar een zelfstandig maaimachinist. Je gaat aan de slag bij een familiebedrijf van groenspecialisten. Het bedrijf werkt onder meer voor overheden, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties en scholen. Het werk op de maaier is op 4 verschillende locaties.

Wat bieden wij?
– Een baan voor 40 uur per week;
– Salaris van €14,- tot €15,- bruto per uur;

Als maaimachinist ga je aan de slag op de zitmaaier bij diverse bedrijven. Ook werk je wel met de bosmaaier, maar hoofdzakelijk is het zittend werk. Je gaat zelfstandig op pad en maait het gras in wijken en bij woningcorporaties. Je zorgt voor je eigen onderhoudsrondes, je krijgt hierbij een map mee en zorgt er zelf voor waar en wanneer je gaat maaien.

Wij zijn op zoek naar iemand die 5 dagen per week beschikbaar is, ervaring heeft in het groen als maaier waarbij je zelfstandig kunt werken én in het bezit is van een BE rijbewijs. Daarnaast ben je precies en kan je goed het overzicht behouden.

Heb jij interesse in deze functie? Solliciteer direct! Voor vragen zijn wij bereikbaar op 0513-745175 of via de WhatsApp op 06-30346030.

  • Locatie:
    Regio Burgum
  • Functie:
    Maaimachinist
  • Salaris:

    Tussen de €14,- tot €15,- bruto per uur