Salarisadministrateur

Salaris adviseur zoekt duurzame werkplek in Friesland met hele leuke collega’s? Dan hebben wij de ideale plek voor jou!!

Bij DCHTBJ! MKB Accountants & Adviseurs zoeken we niet zomaar een salarisadministrateur/-adviseur, maar een gedreven professional die samen met ons de koers bepaalt van een modern accountantskantoor dat écht DCHTBJ! de klant staat.

Bij DCHTBJ! MKB Accountants & Adviseurs zijn we meer dan alleen accountants. We zijn partners in groei, helpen MKB-bedrijven om succesvol te zijn en zijn vertrouwde adviseurs. Onze visie gaat verder dan cijfers; we streven ernaar om een duidelijke toegevoegde waarde te leveren aan het MKB. Wij geloven in de kracht van persoonlijke relaties en begrijpen dat de sleutel tot succes ligt in het begrijpen van de behoeften van onze klanten.

Jouw uitdaging:

Als salarisadministrateur/-adviseur bij DCHTBJ! MKB Accountants & Adviseurs ben je niet alleen verantwoordelijk voor het nauwkeurig verwerken van salarisadministraties, maar ben je ook een cruciale schakel in het bieden van waardevol advies aan onze klanten. Je krijgt de kans om betrokken te zijn bij de groei van onze klanten en hen te voorzien van inzichten die verder gaan dan de cijfers op papier.

Wat zoeken we:
✔ Ervaring in loonadministratie en salarisverwerking;
✔ Een afgeronde opleiding op het gebied van salarisadministratie zoals het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL);
✔ Kennis van relevante wet- en regelgeving;
✔ Proactieve en klantgerichte instelling en in staat om zelfstandig te werken;
✔ Communicatieve vaardigheden om effectief te schakelen met klanten en collega’s;

Wat bieden wij:
✔ Een dynamische werkomgeving waarin jouw input wordt gewaardeerd;
✔ Flexibel in te delen werktijden (hybride);
✔ Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei;
✔ Een hecht (informeel) team dat gelooft in samenwerking en ondersteuning;
✔ Een salarisindicatie tussen de € 3.500,- en € 5.000,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en werkervaring;
✔ Reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
✔ Mogelijkheid tot werken op verschillende plekken (Lemmer/Leeuwarden)

Als je gelooft in de kracht van persoonlijke relaties en graag deel wilt uitmaken van een team dat streeft naar echte toegevoegde waarde, dan kijken we uit naar jouw sollicitatie. Laat ons weten waarom jij een goede aanvulling bent op DCHTBJ! MKB Accountants & Adviseurs. Samenbouwen we aan succes!

Interesse in deze functie? Solliciteer direct! Voor vragen zijn wij bereikbaar op 0513-745175 of via de WhatsApp op 06-30346030.

  • Locatie:
    Lemmer / Leeuwarden
  • Functie:
    Salarisadministrateur/ -adviseur
  • Salaris:
    € 3500 – € 5000 bruto per maand