Operator

Ben jij op zoek naar een interessante baan bij een groeiend en internationaal bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie? Lees snel verder!

Deze mooie start en doorgroei functie is voor wie graag wil groeien binnen de productie omgeving. Dus wil jij graag leren en ben je verantwoordelijk ingesteld, aarzel dan niet om te reageren.

Wat bieden wij?

 • Baan voor langere tijd met kans op een vast dienstverband;
 • Fulltime functie in de 5-ploegendienst;
 • Goed salaris met ploegentoeslag en reiskostenvergoeding;

Je gaat aan de slag bij een ijsjesfabriek in Friesland waar per jaar meer dan 600 miljoen ijsjes van de band komen. Bij de end of line worden de verpakte doosjes met ijsjes omgepakt in grotere omdozen. Dit gebeurd in een casepacker. Deze omdozen worden voorzien van een barcode en gaan via een transportband langs verschillende controles naar de vriezer. Uiteindelijk worden ze automatisch gesorteerd en samengevoegd tot een palletlading die na wikkeling en bestikkering klaar is voor vervoer naar onze klanten.

Jij bent bij end of line verantwoordelijk voor het behalen van de de kwalitatieve en kwantitatieve productienormen. Je doet dit door samen met collega’s zicht te houden op het proces, de machines bij te sturen en te zorgen dat kleine storingen opgelost worden. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van materiaal, zoals dozen maar doet ook controles om er zeker van te zijn dat het product juist verpakt wordt. Je werkzaamheden zijn:

 • Operationele aansturing en controle van één (of meerdere) inpaklijnen;
 • Bedienen van machines en installaties;
 • Zorgen voor een schone werkplek;
 • Ombouwen en finetunen van de productielijn(en);
 • Het beoordelen van kwaliteit en hygiëne gerelateerde zaken;

We zijn op zoek naar iemand die inzicht en feeling heeft in geautomatiseerde/gerobotiseerde installaties en in staat is om deze zelfstandig te bedienen en (kleine) verstoringen zelfstandig op te lossen. Ook kan je goed en helder communiceren in het Nederlands, je bent voldoende besluitvaardig, je durft initiatieven te nemen en je bent stressbestendig.

Je gaat werken in een 5 ploegendienst dus het is belangrijk dat jouw beschikbaarheid hier op aansluit. De werktijden zijn 2 dagen van 06:00u – 14:00u, 2 dagen van 14:00u – 22:00u en 2 dagen van 22:00u – 06:00u, daarna ben je 4 dagen vrij en begint je werkweek weer.

Heb jij interesse in deze functie? Solliciteer direct! Voor vragen zijn wij bereikbaar op 0513-745175 of via de WhatsApp op 06-30346030.

 • Locatie:
  Regio Joure
 • Functie:
  End of Line Operator