CNC Operator

Heb jij verstand van hout en ben je iemand die van aanpakken weet? En ben je daarnaast ook nog eens fulltime beschikbaar? Wij zoeken namelijk een CNC-operator.

Wat ga je doen?
Als CNC-operator houd jij je bezig met het vervaardigen van diverse onderdelen met behulp van CNC gestuurde bewerkingsmachines. Het begint met een kaal stuk hout, waar jij vervolgens samen met de andere leden van ‘team Productie’ prachtige trappen van maakt die helemaal voldoen aan de eisen van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het selecteren van de juiste order uit de orderbundel en het vervaardigen hiervan. Daarbij voer je tijdig kwaliteitscontroles uit, verwissel je gereedschap indien nodig of maak je de machine schoon.

 • Wie ben jij?
  Je bent iemand die van aanpakken weet en steekt graag je handen uit de mouwen;
 • Je kunt goed schakelen tussen verschillende onderdelen en werkzaamheden;
 • Ervaring met CAD/CAM software zoals Kompass, Maestro en Xilog is een pré;
 • Je woont in de omgeving van Heerenveen;
 • Je hebt geen bezwaar tegen vroeg opstaan, de werktijden zijn van 07:15 tot 15:30.

Wat bieden wij?
Je werkt met ambitieuze professionals die allemaal een liefde voor het product delen. Er heerst een collegiale sfeer, na een dag hard werken drinken we af en toe gezellig een biertje met elkaar. We hebben een open bedrijfscultuur, waarin eigen initiatief, verantwoordelijkheid en innovatieve ideeën worden aangemoedigd.

Daarnaast bieden wij een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer, doorgroeimogelijkheden en salaris conform CAO voor de Timmerindustrie.

 • Locatie:
  Regio Heerenveen
 • Functie:
  CNC Operator