Inspecteur Mestopslagsystemen

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij je zowel je technische vaardigheden als je agrarische kennis kunt inzetten? Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een inspecteur mestopslagsystemen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor inspecties, reiniging, reparatie, service en onderhoud van mestopslagsystemen op diverse locaties in Nederland.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende werkomgeving met diverse en interessante projecten;
 • Marktconform salaris, reiskostenvergoeding en extra onkostenvergoeding;
 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te certificeren;

Als inspecteur ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig controleren en onderhouden van diverse mestopslagsystemen. Van het monitoren van roestvorming tot het inspecteren van betonroosters, jouw expertise zorgt ervoor dat onze klanten kunnen vertrouwen op optimale prestaties van hun opslagsystemen.

Wat ga je doen?

 • Uitvoeren van inspecties, reiniging, reparatie, service en onderhoud van mestopslagsystemen;
 • Werken met onafhankelijke ademlucht en gasmeters om veiligheid te waarborgen in mogelijke schadelijke omgevingslucht;
 • Monitoren van roestvorming, controle van foliën en inspectie van betonroosters;
 • Samenwerken met een gevarieerd team aan diverse projecten door heel Nederland;
 • Opleiden en begeleiden van junior medewerkers;

Wij zijn op zoek naar iemand die technisch inzicht heeft en bereid is om nieuwe dingen te leren. Daarnaast ben je fysiek fit en is het geen probleem om in de kost te werken. Overige functie-eisen zijn:

 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je bent in het bezit van een vca-certificaat of bent bereid om deze te behalen;
 • Je hebt geen last van claustrofobie;

Heb jij interesse in deze vacature en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan je CV naar info@dewolffwerkt.nl. Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om je talenten te benutten en je carrière verder te ontwikkelen in de wereld van mesttechniek. We kijken uit naar je sollicitatie!

 • Locatie:
  Regio Leeuwarden
 • Functie:
  Inspecteur Mestopslagsystemen
 • Salaris:

  Conform CAO