Productiemedewerker

Heb je een gedreven werkhouding en en ben je klaar om je handen eens goed uit de mouwen te steken? Dan is de functie productiemedewerker beton echt iets voor jou!

Voor een internationaal bedrijf die producten levert aan melkveehouderij bedrijven zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Met de sleufsilo’s en het sleufsilo afdeksysteem richten ze zich op een juiste conservering van het ruwvoer, met deze producten blijft dit droog en goed geconserveerd. Dit resulteert uiteindelijk in een gezonde koe die een stabiele melkproductie geeft.

Wij zoeken per direct een paar sterke handen die gaan meehelpen in de productie van prefab betonelementen die onderdeel zijn van de sleufsilo’s. Als medewerker bestaan jouw taken bij dit bedrijf uit het opbouwen van mallen waarin de elementen gevormd worden. Ook help je bij het plaatsen van de wapening van de elementen. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de nette afwerking van het gestorte beton.

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. De werktijden liggen tussen 07:00 en 16:00 uur. Er wordt bij de aanstelling ingezet op een langdurig dienstverband dus ook met het oog op de toekomst voor een vast dienstverband zit je hier goed!

Wij zoeken voor deze functie een aanpakker die affiniteit heeft met de agrarische sector, bouw of techniek. Ook als je nog nieuw bent in deze richting ben je uiteraard welkom. Daarnaast gelden onderstaande functie-eisen:

 • Je bent fysiek in staat om veel te staan en tillen;
 • In het bezit van een geldig Vca-certificaat (of bereid deze te halen);
 • Je hebt een flexibele instelling en kan goed samenwerken;
 • Een heftruck diploma is een pré;

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer direct! Voor vragen zijn wij bereikbaar op 0513-745175 of via de WhatsApp op 06-30346030.

 • Locatie:
  Regio Lemmer
 • Functie:
  Productiemedewerker
 • Salaris:

  €2.300 – €2.800 bruto per maand