Uitvoerder Groenonderhoud

Voor een opdrachtgever in de regio Giekerk zijn wij opzoek naar een praktische leidinggevende met een passie voor groen. Het gaat om de functie Uitvoerder Groenonderhoud.

 

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan voor 40 uur per week binnen een collegiale en gedreven werkomgeving met ruimte voor initiatief, ontwikkeling en groei;
 • Fulltimebaan voor langere tijd met kans op een vast contract;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Je komt te werken bij een professionele organisatie met betrokken collega’s, waar een informele sfeer en een no-nonsense mentaliteit heerst. Hard werken staat voorop, maar er is ook zeker tijd voor een grap en een gezellig bedrijfsfeest op zijn tijd.

 

 

Wat ga je doen?

Als uitvoerder geef je binnen het bedrijf dagelijks leiding aan meerdere teams op verschillende groenprojecten. Op jouw project stuur je onze allround vakmensen aan die werkzaam zijn binnen het groenonderhoud. Dit doe je in nauwe samenwerking met je collega-uitvoerders, projectleiders, werkvoorbereiders en planner.

Je motiveert je collega’s en zorgt ervoor dat je onze opdrachtgevers ontzorgt door creatief mee te denken in haalbare oplossingen. Je bent doelgericht, pragmatisch en hebt voldoende overtuigingskracht om elke uitdaging binnen ons groeiende en innovatieve bedrijf aan te gaan.

Dit doe je altijd in teamverband met ervaren collega’s en een groot eigen machinepark. Je houdt rekening met tijdslimieten, budgetten en technische specificaties. Je zorgt ervoor dat jouw collega’s en materieel altijd zo optimaal mogelijk worden ingezet. Samen met de projectleider voer je daadkrachtig overleg met opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten, waterschappen en natuurorganisaties. Dit doe je met kennis van zaken en een professionele werkhouding. Kortom, een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en ontwikkelingsmogelijkheden in een jong en enthousiast team binnen ons groeiende innovatieve bedrijf.

 

Wie ben jij?

 • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt enkele jaren relevante leidinggevende werkervaring;
 • Je hebt een uitstekend technisch inzicht en bent praktisch ingesteld;
 • Ervaring in het groen geniet de voorkeur;
 • Je ben bereid een calamiteitendienst te draaien voor gemiddeld 5 keer per jaar een week/weekend;
 • je hebt een positieve houding.

 

 

Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer dan direct! Voor vragen kan je ons bereiken op het telefoonnummer 0513-745175 of via WhatsApp op 06-30346030.

 • Locatie:
  Regio Giekerk
 • Functie:
  Uitvoerder Groenonderhoud
 •