Inkoop assistent

Heb jij ervaring met inkoop en ben je toe aan een meer zelfstandige rol waarin je wel veel contact hebt met jouw collega’s? Spreekt het je aan om de spil te zijn tussen werkvoorbereiding, magazijn en productie? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever in Meppel zijn wij op zoek naar een inkoop assistent. Dit bedrijf is dé toeleverancier op het gebied van snijden, kanten, (robot)lassen, frezen en lichte tot middelzware machinebouw.

Wat ga je doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het gestructureerd, nauwkeurig en tijdig uitvoeren van bestellingen van materialen, gereedschappen, het uitbesteden van werkzaamheden bij externe partijen en het organiseren van transport van en naar klanten, leveranciers of projectlocaties. Het ene moment bestel je plaatmateriaal, moertjes en schroefjes en op andere momenten organiseer je bijvoorbeeld de uitbesteding van oppervlaktebehandelingen. Door jouw inzet verlopen de inkoop processen soepel en correct waardoor je een belangrijke bedrage levert aan een gestroomlijnd productieproces

Functie-eisen

 • Gedegen afgeronde opleiding en Mbo/Mbo+ werk- en denkniveau;
 • Enkele jaren werkervaring in een inkoopfunctie, bij voorkeur in de maakindustrie;
 • Woonachtig in Meppel of omgeving;
 • Deze rol is zowel fulltime al parttime in te vullen afhankelijk van jouw mogelijkheden en wensen.

Persoonskenmerken

Je bent organisatorisch sterk, werkt gestructureerd en zeer nauwkeurig. Je denkt niet in problemen maar in oplossingen. Op momenten dat zaken anders lopen dan verwacht, pak je dit soepel op en zorgt ervoor dat het in orde komt. Je maakt makkelijk contact en vindt het leuk om met veel verschillende typen mensen samen te werken. Je vindt het leuk om soms de onderhandeling aan te gaan. Je kunt snel schakelen en houdt gemakkelijk overzicht over veel informatie, waarbij je goed prioriteiten kunt stellen.

Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan direct! Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0513-745175 of via WhatsApp op 06-30346030.

 • Locatie:
  Regio Meppel
 • Functie:
  Inkoop assistent
 • Salaris:

  Tussen de €2.600 en €3.200 bruto per maand.