(Junior) Servicemonteur

Voor een snelgroeiend bedrijf in de omgeving van Leeuwarden zijn wij op zoek naar een servicemonteur aanleg & reparaties riool.

Het gaat om een baan voor de langere termijn met kans op een vast contract.
Bruto maandsalaris is afhankelijk van ervaring en leeftijd. Dit ligt tussen de € 2100 – € 2900 bruto per maand. Daarnaast ontvang je vakantiedagen, vakantiegeld, pensioenopbouw en reiskostenvergoeding.

Wat ga je doen? 
Als servicemonteur reparaties heb je een afwisselende, technische functie die gericht is op het herstellen en vervangen van rioleringen bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Het is een fysiek beroep, dus een goede lichamelijke conditie is van groot belang. Geen dag is hetzelfde!

Wie ben jij? 
Je bent iemand met een flexibele instelling en je voert o.a. herstel- en vervangingswerkzaamheden uit waarbij enig bouwkundig inzicht zeker van pas komt. Ben je junior en wil je het graag leren, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Omdat het verlenen van hoogwaardige service hoog in ons vaandel staat, ben je in staat om ook op persoonlijk vlak goed met mensen om te gaan. Je werktijden zijn van ± 07:30 uur tot ± 16:30 uur van maandag t/m vrijdag, maar door jouw flexibele instelling stop jij niet tot het werk afgerond is. Daarnaast draai je ook mee in de storingsdiensten, deze wissel je samen met je collega’s zoveel mogelijk af.

Wie zoeken wij? 
Wij zoeken mensen met ervaring, maar als je graag wilt leren en geen ervaring hebt komen we ook graag in contact met je. Jij bent een echte doorzetter, klantgericht, stressbestendig, flexibel ingesteld en je kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B met voorkeur BE / C en je hebt (of bent bereid om deze te behalen) je VCA diploma.

Een uitdagende baan in een hecht team. Geen dag is hetzelfde. Je gaat werken met de allernieuwste technieken en lost alledaagste problemen op. Je ontvangt een goed salaris en een telefoon.

Heb je interesse na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct! Voor vragen zijn wij bereikbaar op 0513-745175 of via de WhatsApp op 06-30346030.

  • Locatie:
    Leeuwarden
  • Functie:
    Servicemonteur
  • Salaris:

    € 2100 – € 2900 bruto per maand