Voorman monteur

Zie jij jezelf al staan om met een team collega’s deze bijzondere projecten uit te voeren? Iedere keer weer op een andere locatie, soms dichtbij of soms ver weg. Stroomt er technisch bloed door je aderen en houd jij het overzicht tijdens de uitvoer van projecten?

Voor een opdrachtgever in regio Heerenveen zijn wij op zoek naar een voorman/ teamleider monteurs.

Wat bieden wij? 

 • Een veelzijdige functie in een boeiende en uitdagende wereld bij een moderne en platte organisatie met volop mogelijkheden;
 • Aandacht voor jou en je thuissituatie;
 • Een basissalaris variërend tussen de €2960,- €3340,- bruto aangevuld met een netto onkosten vergoeding;
 • Doorpakkers als collega’s die samen met jou de schouders er onder zetten.

Werkzaamheden:

Je wordt ingezet in teamverband op projecten in de regio, nationaal, Europees en mogelijk wereldwijd. Vooraf heb je met de projectleider de technische details doorgenomen en de aanpak bepaald. Tijdens de klus zorg jij dat iedereen weet wat er moet gebeuren, dat de kwaliteit en de doorlooptijd in de gaten wordt gehouden en houd je contact met de klant.

Onze projecten bestaat voor ongeveer 40% van de tijd uit het verplaatsen van bestaande machines en zo’n 60% uit het plaatsen en assembleren van nieuwe machines op locatie. Daarnaast zijn hijs-, intern transport- en laad/loswerkzaamheden een belangrijk deel van de dagelijkse gang van zaken.

Wie ben je?

Wij zoeken bij voorkeur een voorman met ervaring in het aansturen van een team en het begeleiden van projecten.  Je bent in het bezit van een technische opleiding of beschikt over relevante werkervaring in de (machine-) bouw, -verplaatsing en/of machine assemblage. Uiteraard ben je flexibel, een teamspeler en houd je van afwisseling in werkzaamheden, werklocaties en indeling van werktijd/vrije tijd.

Wij komen graag in contact met jou als deze vacature jou aanspreekt! Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0513-745175.

 • Locatie:
  Regio Heerenveen
 • Functie:
  Voorman monteur
 • Salaris:

  Tussen de €2960,- €3340,- bruto per maand